15-годишно момче загина при катастрофа

 

Тежка катастрофа отне живота на момче миналата вечер край Царацово. При произшествието са ранени други четирима души. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР Пловдив.

Сигналът за инцидента е получен около 21:30 часа. По първоначална информация, след жп прелез в района на  Голямоконарско шосе, лек автомобил с пловдивска регистрация се е обърнал по таван. Пристигналият екип на Спешна помощ е констатирал смъртта на 15-годишното момче.

В болница с различни травми са настанени шофьорът на автомобила, който е на 18 години, както и други три момичета, които са пътували в колата. Според медицинските специалисти няма опасност за живота им.

Оказва се, че водачът на лекия автомобил  е с едва 17-дневен стаж зад волана. Направен му  е тест за употреба на алкохол и наркотични вещества. Резултатите са отрицателни, за химически анализ  му е взета и кръвна проба.

От полицията информират още, че местопроизшествието е запазено и е извършен оглед.  Изясняват се  причините и обстоятелствата, довели до тежкия  инцидент.

 

 

Няма мнения за показване