80 хил. лева са събрани до момента за лечението на малката Ева от Асеновград

80 хил. лева са събрани до момента за лечението на малката Ева от Асеновград. Близо 16 хил. лева са от благотворителния базар, организиран за момиченцето в НЧ „Родолюбие”. На него може да намерите дрехи, играчки, приложни изкуства, козметика, сладкарски изделия, ваучери за зъболекарски и козметични услуги и др. Все още са в продажба и билетите за утрешния концерт, сподели един от организаторите на базара Диана Андреева. В концерта ще се включат: Музейната Музикална школа, Клуб по спортни танци ”Асеновец” , ЦПЛР ”Васил Левски” , Весела Паламидова от ФГ “Надежда Хвойнева” , Танцово студио “Терпсихора” , ДТШ “Пловдивъ” , ДФ “Индиго” , “Арт Войс Център” – Пловдив, ДФ “Косара” . Средствата, събрани от продажбата на билетите, също ще бъдат дарени на Ева.
Отново утре- 8 ноември, от 18:00 ч. пред читалището ще се проведат и няколко благотворителни търга. Ще бъдат предложени тениски на футболни клубове.  В момента, тениската с автографите на състезателите от ФК „Ботев”- Пловдив е стойност 1600 лв. Наддаването може да става на място или по интернет, уточни Андреева. Други такива блузи има на ФК „ЦСКА”, ФК „Левски” и ФК “Марица”.
Два нови начина обяви Дарина на желаещите да помогнат на Ева. Това са ХЕЛП КАРМА И ПЕЙ ПАЛ. Целта на ХЕЛП КАРМА е, чрез споделяне на линка, страницата на Ева да излезе в по-горна позиция, за да може момиченцето да получава финансиране на международно ниво. Ето и линковете:
https://helpkarma.com/campaign/zaedno-za-eva-228?fbclid=IwAR23BBc6MExqe_k-A0xV3lVU3cfUmWS9jvOAAQz5AO4k19WFuLtVVD-fndI&utm_campaign=share_campaign&utm_medium=referral&utm_source=facebook
https://www.paypal.me/helpEva?locale.x=en_US&fbclid=IwAR23jK9P4DHBgrMpQgUA_vdBd98Pej9G5doFuJoIVDXiQU3x20M-8YYJQGo
Дарина Андреева сподели, че Ева в момента е добре, намира се в Германия и изпраща усмивки на всички.
Банкови сметки:
Райфайзен банк BIC: RZBBCGSF, IBAN: BG04RZBB91551009829170 За Ева Евелин Чолакова
ЦКБ BIC: CECBBGSF, IBAN: BG59 CECB 9790 40H8 6505 00 За Ева Евелин Чолакова