11 медала и отлично представяне на СК “Хамон” на републиканското в Хасково

Дванадесетте каратеки от асеновградския Спортен клуб “Хамон” се завърнаха с 11 медала от оспорваното национално първенство, което се проведе в гр. Хасково в неделя.

Там бойците успяха да завоюват 4 златни, 5 сребърни и 2 бронзови медала. В дисциплината ката успяха да се класират 5-ма състезатели:  Васил Андонов и Веселина Чирпанлиева се класираха първи, Васил Гюзелджов и Александра Бабайкова се наредиха втори, а Елена Каленицова завоюва бронза.

Отново първи и в кумитето се класира Васил Андонов, както и Атанас Иванов, среброто грабна Иван Чобанов, Александър Марчев и Джанет Идриз. Третото място беше за Александър Бечев. Достойно се представиха също Стефан Карастоянов и Джейхан Идриз, въпреки че не успяха да достигнат до почетната стълбичка.

Всички наши състезатели бяха изключително добре подготвени и нито за миг не дадоха назад по време на състезанието, коментира Петко Чирпанлиев, един от треньорите на асеновградския спортен клуб. “Благодарим на всички за подкрепата!”, написа в профила си в социалната мрежа той.

Повече за състезанието очаквайте в емисията “Дневник”.