23 талантливи деца бяха наградени от Общински младежки съвет – Асеновград

Деца-таланти, прославили името на Асеновград, бяха официално наградени днес. Церемонията бе в сградата на Общината по инициатива на Общински младежки съвет – Асеновград. Представители на съвета заявиха, че решението, да се извърши подобно награждаване, е взето по време на едно от редовните събрания. Те пожелаха на децата още много успехи и ги увериха, че най-хубавото за тях тепърва предстои.

„Бъдете себе си, бъдете деца на Асеновград, градът се гордее с вас.“ С тези думи кметът на общината д-р Емил Караиванов поздрави наградените деца, като посочи, че с това, което показват, с техните постижения в изкуството, спорта и науката, дават пример как когато знаеш какво искаш и имаш подкрепата на приятелите си, успяваш да следваш мечтите си.

Иначе медал и подаръци получиха 23 деца, като всяко едно от тях се снима с кмета, с Георги Златев, главен експерт „Младежки дейности и спорт“, с представители на Младежкия съвет и на Общината.

В края на официалната част от Младежкия съвет приканиха децата да останат да поговорят, да обменят идеи, а защо не и да се присъединят към съвета или просто да  взимат участие в различните му инициативи.