5 са жертвите на фаталната катастрофа на пътя Асеновград – Поповица

5-ма души загубиха живота си при фатална катастрофа вчера в късния следобед на пътя Асеновград – Поповица, в района на разклон за село Богданица. Жертвите са брат и сестра – Райчо и Зюмбюла Демиреви, Ангел Николов – баща на четири деца, всички на възраст около и малко над 25 години, момиче, което е тяхна роднина и 40-годишният Ивайло Илиев, който е шофирал колата. Най-вероятно причините за катастрофата са висока скорост и хлъзгав участък, обясни за ТВ САТ КОМ Александър Александров кмет на с. Богданица, близо до което стана инцидентът и откъдето са жертвите.
Припомняме, че според първоначалните данни на полицията, при десен завой лек автомобил „Мерцедес“ е преминал през лентата за насрещно движение и е попаднал в крайпътна нива. Колата бе разцепена на две, видя наш екип. Всички пътуващи в автомобила загинаха.
Дежурна оперативна група от РУ – Асеновград извършваше оглед за изясняване на причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент до късно снощи. Районът бе затворен за движение, а полицейски служители пренасочваха автомобилите по обходни маршрути