Асеновградски медии: „Кандидати за кметове и общински съветници, дарете за Ники и Ева част от средствата за предизборна кампания!”

„Уважаеми кандидати за кметове и общински съветници в община Асеновград, всички вие участвате в надпреварата за вота на асеновградчани на 27 октомври. Предлагате добри идеи, отстоявате каузи, обещавате чакана промяна. Предизборното време е напрегнато и отговорно. Докато то тече, обаче, животът не спира. Случват се неща, за които няма време да се отлага намесата ни. Особено, когато става въпрос за подкрепа, състрадателност и благотворителни жестове….” Така започва отвореното писмо от асеновградски медии, адресирано до кандидатите за бъдещи управници в Община Асеновград. Същинската част от писмото е призивът, който се отправя – да се спестят част от средствата за предизборна кампания и да се преведат в благотворителните сметки на Ники и Ева. Казва се още, че Ники от Горни воден и малката Ева Чолакова се нуждаят спешно от финансова подкрепа, като се прилагат и дарителските им сметки
„Направете този жест, колективно и навреме, преди 27 октомври. Всички ние като местни медии в Асеновград поемаме ангажимента да отразим стореното добро от вас в края на месеца.”, уточняват долуподписаните представители на:
„Асеновградски новинар”, ТВ САТ КОМ, DCC и Актуално.

Ето и цялото писмо:

„Уважаеми кандидати за кметове и общински съветници в община Асеновград,
Всички вие участвате в надпреварата за вота на асеновградчани на 27 октомври. Предлагате добри идеи, отстоявате каузи, обещавате чакана промяна. Предизборното време е напрегнато и отговорно.
Докато то тече, обаче, животът не спира. Случват се неща, за които няма време да се отлага намесата ни. Особено, когато става въпрос за подкрепа, състрадателност и благотворителни жестове.
Един млад мъж и едно малко дете в момента имат неотложна нужда от нашата обща подкрепа, на всички асеновградчани. Ники от Горни воден и малката Ева Чолакова. Те се нуждаят спешно от поредната финансова подкрепа, а всички ние знаем как да подкрепяме изпаднали в беда съграждани.
Нашият призив към всички вас е следният : Спестете част от средствата си за предизборната кампания и ги дайте с добро сърце в благотворителните сметки на Ники и Ева. Колкото решите. Ако нямате такива средства, можете скромно да съберете дори и по десетолевка от всеки и така до всяко добро същество ще застане още едно. Направете този жест, колективно и навреме, преди 27 октомври.

Прилагаме дарителските сметки
1. Николай Владимиров Иванов
Обединена Българска Банка по дарителска сметка – BIC UBBS BGSF № BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
и във евро за Испания BIC CAIX ESBB № ES71 2100 3693 2120 0050 5550

2. Ева Евелин Чолакова – дарителската сметка е на името на майката на Ева/
BG77CECB97901042777800
Емилия Христова Чолакова банка ЦКБ

Всички ние като местни медии в Асеновград поемаме ангажимента да отразим стореното добро от вас в края на месеца.

С уважение:

1. Грета Дженева – „Асеновградски новинар”
2.Ели Шопова – ТВ САТ КОМ
3. Николета Жекова – ТВ САТ КОМ
4. Йорданка Гологанова – DC
5.Атанаска Маркова – Актуално
6. Ирина Иванова – ТВ САТ КОМ
7. Милена Брусева – ТВ САТ КОМ