Да помогнем лечението на Ники от Горни Воден да продължи! Нужната сума надхвърля вече 100 000 евро

Ники Иванов от Горни Воден, който се бори за живота си, подлагайки се на тежки химиотерапии, за да пребори раково заболяване, отново има нужда от нас, нека отново му подадем ръка!

Припомняме, че през 2011 г. на Ники бе поставена диагнозата „рак на дебелото черво”. След направени две операции в България диагнозите бяха неоптимистични и лекарите препоръчаха лечение в чужбина, съобразени с бързото развитие на болестта. От септември 2012-та година той се лекува в Клиника на Университета в Навара, Памплона, Испания.

Ники споделя в профила си в социалнита мрежа за лечението си, а от последния му  пост става ясно, че е получил усложнения – висока температура, след проведена химиотерапия. След лечение с антибиотици той се чувства отпаднал и изтощен. Друг сериозен проблем, за който споделя младият мъж, е все по-набъбващата сметка за лечението му и за реалния риск то да спре, ако болницата не започне да получава по-големи вноски.

Публикуваме без намеса молбата на Ники към всички, които биха искали да му помогнат:

“Здравейте скъпи приятели,
На 07.08.19г ми бе поставена трета химиотерапия. Както Ви споменах тя бе вливана много бавно и във друго отделение, където да бъда под постоянно наблюдение. Самата вливка протече повече от 10 часа. По време на вливката получих лек алергичен обрив, но ситуацията беше овладяна веднага и вливката си продължи. След края на вливката обаче, вдигнах много висока температура – 39.3 градуса, заради което се наложи да ме приемат в болницата. Наложи се да остана в болницата 5 дни, за да се установи причината за тази висока температура. От първите кръвни изследвания се видя, че имам инфекция, но на следващия ден всички показатели си бяха в нормите, което е много странно, защото продължавах да вдигам температура. Започнаха да ми слагат два антибиотика, за да овладеем температурата и така до петия ден, когато по кръвните показатели нямаше нещо притеснително. Но температурата е вдигах отново вечер – до 37.3 и така не се установи каква е причината за тази реакция. Но лекарите въпреки това се съмняват за инфекция, но немогат да е открият.
Скъпи приятели, тази терапия беше много тежка, дозата ми е доста увеличена. Също така след терапията минах на антибиотици и това много ме изтощи. Три дни бях на легло, не можех да стана, толкова отпаднал се чувствах! Отново отправям призив към Вас приятели, който може да изпрати СМС текст DMS NIKOLAY на номер 17 777, или да сподели публикацията, защото сумата много нарастна и от болницата искат да внасям по големи суми, а самата сума надхвърля вече 100 000 евро. Ако не започна да внасям по големи вноски, може да ми спрат лечението. Единственото ми спасение сте Вие, приятели. Както знаете, ние сме си разпродали цялото семейно имущество, за да си плащам лечението, но вече нямаме какво да продадем и разчитаме само на Вас приятели, а държавата я няма никаква, нищо не ми е помогнала! Всеки който желае може да направи дарение по някой от следните начини: дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Николай Владимиров Иванов
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg
Бъдете здрави!