Десетки автомобили на Кар аудио сбирката край Асеновград

Собствениците на десетки автомобили с професионални аудио системи се събраха през уикенда край поляните при параклис Св. „Илия” в близост до Асеновград. Наш екип също присъства на мястото – любителите на силната и качествена музика в колата споделиха с нас за своето хоби и демонстрираха какво означава звукът в превозното средство да достигa над 150 децибела. Действително всичко наоколо кънтеше, а от звуковите вълни целите автомобили трептяха.
Въпреки че сбирката нямаше състезателен характер на мястото бяха осигурени уреди за замерване и всеки желаещ можеше да се включи в тях. На участниците бяха раздадени и грамоти с резултатите в различните категории, но без да има класиране по места.

Съборът имаше и благотворителен характер – събираха се средства в подкрепа на Добромир Добрев, на който е поставена тежката диагноза – левкемия.Днес организаторите споделиха с нас, че събраните средства са в размер на 430 лв. и те ще бъдат преведени по сметката на Добромир.


На сбирката имаше хора от цялата страна, разбира се преобладаваха участниците от Асеновград, откъдето са и самите организатори. какво споделиха пред нашата камера Веселин Кондуров и Димитър Чолаков, както и повече от атмосферата на есенната Кар аудио сбирка край Асеновград гледайте тази вечер в новинарската емисия на телевизия ТВ САТ КОМ, както и утре в рубриката Тема от деня, веднага след новините.