Коледно обръщение на кмета на община Асеновград Емил Караиванов

Уважаеми съграждани,
Скъпи приятели,
Вече броим часовете, които ни делят от един от най- светлите празници – Рождество Христово. Един празник, който прави сърцата ни по-добри, домовете ни – по-уютни, а очите ни – да излъчват обич и топлина.

Дните преди Коледа са изпълнени с очакване. Защото, колкото и да си пораснал, винаги преживяваш магията на Коледа – коледната елха, изненадите и прегръдките на любимите хора, празничните пожелания.

Много хубави думи си разменяме в коледните дни. И тази година ще чуем най-добрите пожелания и ще се опитаме да изречем най-искрените благодарности.

Броени дни след Рождество Христово ще изпратим 2017 година и ще посрещнем с надежда новата 2018 година.

Имали сме трудности, срещали сме несправедливост, споделяли сме разочарования. Но сме имали и приятели, и победи, и много добри неща са ни свързвали.

Асеновград изживя своята трудна и запомняща се 2017 година. Заедно се радвахме на успехите, заедно преживявахме трудностите.

За пореден път доказахме, че един град, колкото и пъстър да е той, е една общност, в която можем да се държим заедно.

На всички вас, на Вашите семейства и приятели желая от сърце Светли Коледни празници, здрава и благодатна 2018 година. Желая здраве и нови мечти на всички асеновградчани тук и където се намират по света.

Бъдете щастливи и нека да бъдем по-силни, по-мъдри и по-добри, изпълнени с нови надежди и нови очаквания!
Весели празници, скъпи съграждани!