Необходимата сума за лечението на 3-годишната Есин вече е събрана

Дарителска кампания
Дарителска кампания

„Със сълзи на очите и удовлетворение от съпричастността на толкова много познати и непознати хора обявяваме с радост, че сумата по дарителската сметка към настоящия час е постигната“ – това бе споделено преди часове на фейсбук страницата на дарителската кампания „Заедно за Есин“. Така стана ясно, че вече са преведени почти 280 хил.лв. , като е възможно към момента тази сума дори да е набъбнала още. На този етап няма да бъдат предоставяни повече кутии за набиране на средства за 3-годишното момиченце, но кампанията все пак остава отворена до края на обявения срок – седми февруари, „поради признателност към участващите в предварително обявени дати за мероприятия“, казват организаторите. Както Ви информирахме, през уикенда предстои да бъде проведен футболен турнир на малки врати в подкрепа на
Есин .
Казва се още, че цялата сума, постъпила по сметката на Есин Халибрям, ще бъде използвана по предназначение с отразени насрещни фактури от лечебното заведение и разрешението на Районен Съд – Асеновград. Посочва се и че необходимите за Есин средства са събрани, но кампанията остава активна, за да може след извършване на трансплантацията, сумата, останала по дарителската сметка, да бъде пренасочена от родителите към други дарителски кампании.

„Поклон към човещината, поклон към обединението, което показахте, нека това не спира до тук и бъде пример за всички, че чудесата и добрите хора съществуват и на нашите географски ширини, бъдете здрави“, написаха още на фейсбук страницата на кампанията.

Няма мнения за показване