Подарък-плакет получиха всички общински съветници на последното за този мандат заседание

Плакет, адресиран поименно, получиха днес всички 33-ма представители на местния парламент в Асеновград. Общинските съветници бяха зарадвани със специалния подарък, съдържащ националния трибагреник и герба на града, и бяха поздравени от председателя на съвета за работата им през изминалите 4 години.
“Краят на мандата дойде, след по-малко от 3 седмици ще бъде избран новият общински съвет” – с тези думи председателят на Общинския съвет Драгомир Георгиев се обърна към всички съветници и присъстващи на днешното последно за мандата заседание на местния парламент. “Нека този дар да Ви напомня за това, че бяхме заедно през последните 4 години, заедно спорихме, заедно решавахме, заедно имахме весели моменти. Надявам се, че всеки от вас ще запомни с добро, това, което сме сторили, защото съм убеден, че положителното, което сме свършили през този мандат, е повече от отрицателното”, каза още Драгомир Георгиев, като допълни, че за него е било чест да бъде председател на Общинския съвет.

Така общинските съветници от мандат 2015-2019 г. гласуваха на последната си редовна сесия. Кои ще са представителите в местния парламент за следващите 4 години предстои да разберем.