С емоционално шоу приключи сезона си клубът по танци и аеробика „Косара”

В препълнената зала на читалище „Родолюбие” в Асеновград снощи, емоциите и ритъма пулсираха в едно цяло. Красота, изящество, хармония, танц и музика, в един прекрасен, съвършен синхрон. Така приключиха сезона си момичетата от любимия асеновградски клуб по танци и аеробика „Косара”.

Шоуто откриха по-големите денс магьосници с великолепната си хореография и изпълнение, а сърцата на зрителите покориха малките чаровници от „Бейби Косара”. Сложни композиции, изпълнени с много умения и жар, плениха публиката, която изпадаше в екстаз след всяко изпълнение.

„Тийн Косара” – шампионите от 8-ми международен турнир „Пловдив – древен и вечен” също направиха своя фурор на сцената. Своите умения показа и отбора по спортна аеробика. Малките грации, изключително пластични и изящни, изпълниха съчетанията си заедно със своите треньори.

Израснала с танца в „Косара”, а днес завладяваща света с песен, чаровната Мартина поздрави всички от клуба и гостите на зрелищното шоу.

Клубът по традиция изпрати и своите цели 6 абитуриентки.

Една от тях – 18-годишната вече, Лора Тоскова, която прослави България в Китай на Международния конкурс „ Китайски езиков мост за ученици”, се сбогува с публиката и с клуба със своя изящен танц.

С много сълзи в края на шоуто на „Косара” и с огромна прегръдка от целия голям и единен клуб, Лора се раздели със танците и сцената, защото я очакват нови предизвикателства в Китай и по света.

Целият заключителен концерт очаквайте скоро по телевизия ТВ САТ КОМ.

Е. Граматикова

СПОДЕЛИ