Три нови предавания стартират скоро в ефира на телевизия ТВ САТ КОМ

Три напълно нови актуални предавания ще се завъртят съвсем скоро в нашия ефир. „Искам на село” е едно от тях – чрез него ще надникнете в ритъма на живот в близки и далечни малки населени места, ще разберете защо хората там са избрали живота на село и със сигурност ще останете приятно изненадани от развитието на съвременното село, за да поискате накрая самите вие да заживеете в едно такова.
Второто предаване ще Ви запознае с различни професии и хората, които ги упражняват – какво знаем и какво не за работата на всички около нас, как преминава един техен работен ден и толкова ли е лесна чуждата работа, колкото обикновено ни изглежда. Това,а и още любопитна информация за всяка професия, попаднала под обектива ни, ще научите в предаването „На работа”.
Третото предаване е колкото ново, толкова и старо – „Лица” е едно от най-интересните предавания, излъчвани преди време по телевизия ТВ САТ КОМ, което сега се появява в съвсем нов облик. То ще ни срещне с нови и вече познати лица, които ще разкажат интригуващи и завладяващи истории от собствения си живот, преплетени в миналото, настоящето и бъдещето.
Очаквайте скоро всяко едно от трите предавания само по телевизия ТВ САТ КОМ.