До месец трябва да се произнесе КЗК по казуса с градския транспорт в Асеновград

   Комисията за защита на конкуренцията трябва да се произнесе в рамките на един месец по жалбата, подадена от фирма „Комексмаш- Васил Пиронков“ ЕООД. Това заяви пред медиите кметът на Асеновград доктор Емил Караиванов. Той обясни, че Общината е наясно, че заради процедурата се забавя изпълнението на поръчката за градския транспорт. Кметът разкри още, че договорът може да бъде прекратен преждевременно, но и тази процедура изисква известен период от време.
   ТВ САТ КОМ Ви припомня, че докато не приключат всички процедури и договорът не влезе в сила, транспортът в асеновградска община ще продължи да се обслужва от досегашните фирми- изпълнители.
   Доктор Караиванов направи същото уточнение и за превозването на пътуващи с автобуси по линията Асеновград- Пловдив. Кметът на града обясни, че и тук процедурата е достигнала до фаза определяне на комисия. Следващият етап е тя да заседава и да се вземе решение по този въпрос. До тогава и обслужващите автобусната линия Асеновград- Пловдив фирми остават същите.

СПОДЕЛИ