Два пътни инцидента с двама загинали в рамките на 48 часа

пътен инцидент

Два пътни инцидента с двама загинали в рамките на 48 часа, съобщиха от ОД на МВР Пловдив.

Момче на 16 години е загинало при катастрофа в ранните часове на днешния ден. Сигналът за инцидента е получен около 3:50 ч. в РУ – Хисаря. На пътя между село Михилци и град Хисаря мотоциклет , който се е движил без регистрационни табели, се врязъл в дърво. От екип на спешна помощ е констатирана смъртта на неправоспособен водач. Направен е оглед на местопроизшествието, причините за катастрофата се изясняват.

От Областна Дирекция на МВР Пловдив информират и за друг подобен пътен инцидент между селата Царимир и Церетелево от вчера, при който 45-годишен водач също е загинал. По случая е образувано досъбно производство.

Междувременно в ранните часове в събота 20-годишен водач на лек автомобил блъснал два паркирани леки автомобила в жк „Тракия“ в Пловдив и е напуснал местопроизшествието.  Под наблюдение на Районната прокуратура, няколко часа след получаване на сигнала и след предприета проверка от служители на Пето РУ, младежът е установен. Съставен му е акт за предизвиканата катастрофа с материални щети.

Няма мнения за показване