Екипът на информационна емисия ‘Дневник“ излиза в лятна почивка

Екипът на телевизия ТВ САТ КОМ излиза в почивка до 1.09.2020г.

През месец септември очаквайте старта на информационната емисия  „Дневник“ с обновен облик.

За всички актуални новини в Асеновград, Куклен, Пловдив и региона, може да се информирате на сайта на телевизията: tvsatkom.bg, както и на фейсбук страницата ни.

По телевизионния канал ще продължи излъчването на предаванията „През дверите на правителството“, „Родова памет“, „2019“, „Арт нюанси“, както и рубриката „Тема от деня“.

Дежурни оператори и репортери ще са на ваше разположение за отразяване на сигнали. Може да се свържете с нас на тел: 0887 97 11 02.

През есента очаквайте новото предаване „1 час със..“, което ще ви срещне с интересни хора, представители на спортни клубове и други местни организации.

Телевизия „ТВ САТ КОМ“ подготвя и друг проект, който спря своята реализация заради пандемията от COVID-19. Той е свързан с един от най-хубавите и емоционални моменти от живота на човек, а именно сватбата.  В новото предаване ще може да гледате и научите всичко, което изисква подготовката и осъществяването на празника,  най-новите тенденции,мнения на специалисти, както и много красиви идеи за вашата сватба.

Телевизия ТВ САТ КОМ ви пожелава приятен, изпълнен с много запомнящи се емоции, месец август.