Фотоконкурс „Живата история на Асеновград“ търси най-красивата снимка

Нов конкурс организират от Общинския младежки съвет. В него основната тема отново ще бъде Асеновград, различното е, че този път ще  се състезават не художници, а фотографи. Конкурсът ще търси най-красивата снимка на тема – „Живата история на Асеновград“.

За нас е важно как хората ще представят нашия град, от каква гледна точка ще подходят, коментират младите хора от организацията.

Конкурсът е разделен в три групи:

 • Снимка с телефон
 • Снимка камера/фотоапарат
 • Снимка с дрон
                                                                                                            Няма възрастови ограничения.Наградите, които са подготвили организаторите са:
 • Парична награда от 50 лв. за победителите във всяка категория.
 • Грамота за първите 3 места във всяка категория.Снимките на 3-та най-добри във всяка категория ще бъдат поставени на корицата на сайта на Община Асеновград.                                Важно условие е снимките да са авторски, да не са взети от интернет или. Фотоманипулации са допустими, всеки има свобода да прави каквото си иска, казват младежите, а оценката ще бъде изцяло от публиката.

  Крайният срок за изпращане на снимки за конкурса е 7 август, след което те ще се качат на фейсбук страницата на младежката организация и в сайта им, където всеки ще може да гласува за тях. Победител ще бъде снимката събрала най-много харесвания.

  Всеки, който иска да участва в конкурса може да я изпрати изпрати на Фейсбук страницата на Общински младежки съвет Асеновград или на имейл obms.asenovgrad@gmail.com.

  Един участник може да изпрати най-много 8 снимки, а за конкурса важат правилата, валидни за всички останали подобни конкурси – не може да се снимат хора без съгласието им, както и деца, без съгласието на родителите им.