Паскал Терзиев – кандидат за кмет на Община Асеновград от МК СДС-БСДП

Скъпи приятели, съграждани,

Обръщам се към вас с ясното съзнание, че вероятно изпитвате досада и дори неприязън от политически речи и предизборни обещания.

Нашата кампания не е борба за власт, тази кампания не е само за успех на коалицията в Асеновград. Ние водим тази кампания с ясното съзнание за отговорност пред нашия град, пред община Асеновград, пред всеки един човек, независимо от неговите симпатии, убеждения и статус.

Нашата кампания е открита към вас, гражданите на Асеновград. Ние искаме да чуем и да се вслушаме във Вашите желания и Вашите идеи за онези дългоочаквани и важни неща, които трябва да се случат през следващите години.

Нормално е при всеки нови избори за кмет, гражданите да правят своя избор с надеждата, че нещо ще се промени и  подобри в техния град. Всичко, което възнамеряваме да направим за нашия град е разписано в програмата за управление, която предлагам.

Обръщам се към вас сега като гражданин към съграждани. Аз съм част от този град, аз живея в него. 12 години съм бил част от Общинския съвет на Асеновград. Милея за всяко кътче, за всеки мой приятел, за всеки мой съгражданин. Искам всички ние да живеем в един спокоен и сигурен град, да се радваме и мъдро да стопанисваме и облагородяваме даровете, които ни е дал Бог тук, на това място.

Не искам повече да цъкаме с език, когато отидем в Европейски град и си казваме: Защо в Асеновград не е така??? Нека заедно да си направим нашето кътче райско.

Искам да споделя колко е важно да има приемственост. Никой нов кмет не трябва да мисли, че светът започва от него. Не малко се е направило за този град. Но, да бъдем честни – основната промяна предстои. Всичко добро за града ни, което се е направило ще запазя и поддържам. Всичко което предстои, ще направим заедно. Смятам, че един мандат от 4 години е достатъчен да усетим промяната, да се почувстваме по-горди, че живеем тук, да станем по-спокойни, че тук се раждат и учат децата ни, да бъдем щастливи, че тук са нашите приятели, нашият живот.

Знам, че е много трудно да се излезе от статуквото – ГЕРБ/БСП в Асеновград. Кандидатите от големите партии имат много по-големи шансове от кандидатите от по-малките партии. Във вашите ръце обаче е да решите в какъв град в крайна сметка искате да живеете. Всичко, което сте ми споделяли в случайни или приятелски срещи, всички наши желания да живеем в един по-добър град – повярвайте ми, не изисква много! Нужно е само Кметът, Администрацията и Общинския съвет да заложат на будността и професионализма. Не само да изслушват проблемите на гражданите на работното си място, сякаш живеят в друг, не в този град, а да ги виждат и упражнят властта си за решаването им.

Нужно е Управниците на Асеновград да бъдат МНОГО повече Граждани на града си и много по-малко партийни активисти и верни поддръжници.

Нека проявим будност и разум в деня на изборите и да гласуваме!

 

Платена форма

Купуването и продаването на гласове е престъпление!