Малките футболисти на ФК „Шипка старс“ грабнаха шампионската купа на детски футболен турнир в Бургас

Футболисти, състезаващи се за Шипка старс, успяха да се преборят за шампионската купа в две от възрастовите категории на детски футболен турнир в Бургас. Състезанието се проведе през изминалата седмица и бе организиран от школата на местния клуб “Звездичка”, където Шипка старс имаше представители в четири възрастови групи.

Футболистите на Шипка старс, родени 2013/14 г. заслужено грабнахме шампионската купа с изключително атрактивната си игра, като във всяка една от футболните срещи успяха да запишат само победи.
Асеновградските състезатели, родените 2012г., поради редица обстоятелства, не успяха да разкрием потенциала си, като причина за резултата, треньорите посочват участието на почти всички деца от клуба за пръв път в подобен турнир.

В състезанието играха доста силни отбори от областта, което попречи на момчета от набор 2011 г. също да покажат всички качества, които притежават.

Родените през 2009/10г. за пореден път показаха своята класа и съвсем заслужено успяха да спечелят купата, която принадлежеше само на шампионите в тази възраст.

„Тези дни бяха изпълнени с изключително много позитивни емоции за всички наши деца, като смело можем да твърдим, че представянето ни там бе повече от впечатляващо. С решителността и непримиримостта в своята игра придружени от качественият футбол, който показаха, децата успяха да зарадват и своите родители. Искаме да пожелаем на всички наши деца да продължават да имат същият глад за игра и мотивация и да се развиват във всяка една тренировка“, споделиха от ръководството на клуба.