Над 8 обекта се ремонтират в Асеновград

Продължават да се извършват текущи ремонти в Асеновград. Това са асфалтиране и водоотвеждане на задблоково пространство на бл. 10, вх. Г, кв. “Изток”. На детски и спортни площадки из целия град се извършва премахване на опасни съоръжения за игра и се отстраняват неизправности по елементите. За тези, които са описани като съоръжения с нарушена цялост или нуждаещи се от ремонт, започна тяхното отремонтиране. Продължава се с изграждането на детски площадки като към този момент се работят 4 нови съоръжения, съобщи кмета на Асеновград д-р Емил Караиванов.

            Прави се ремонт на канализацията за дъждовна вода на ЦДГ „Асенова крепост”. Провежда се неотложен текущ ремонт на общинско жилище в кв. “Запад”, бл. 4/8, ап. 6.

            За оформяне на пътното платно на ул. „Крива” е необходимо разбиване на скали. Продължава се с изкърпването на улиците в Асеновград и се асфалтира част от пътя за Асеновата крепост.

От 19 август започва поставяне на знаците на ул. „6-ти януари” и прилежащите съседни улици, за да се организира движението, тъй като предстои ремонт на пътната настилка на посочения район. Движението на автомобили ще се осъществява по нов маршрут – през ул. „Марица” и ул. „Съединение”.

СПОДЕЛИ