Охраняват обществения ред по време на футболния мач в неделя на базата в квартал „Коматево“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

По време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за недопускане на инциденти на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. От сборните пунктове по маршрутите им на придвижване феновете на двата отбора ще бъдат съпроводени от полицейски екипи. По този повод във времевия период от 17.00 ч. до 22.00 ч. е възможно да бъде въведена временна реорганизация на движението по ул. „Коматевско шосе“ и по ул. „Захаридово“, в отсечката до кръстовището с ул.“Драговец“. На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение служителите на реда ще извършват щателни проверки на посетителите. Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или наркотици, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни  без пълнолетен придружител. Притежатели на забранени предмети и вещи съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия ще бъдат отвеждани и задържани в най-близкото районно полицейско управление.  За да бъде избегнато струпване, пПреди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за недопускане на инциденти на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. От сборните пунктове по маршрутите им на придвижване феновете на двата отбора ще бъдат съпроводени от полицейски екипи. По този повод във времевия период от 17.00 ч. до 22.00 ч. е възможно да бъде въведена временна реорганизация на движението по ул. „Коматевско шосе“ и по ул. „Захаридово“, в отсечката до кръстовището с ул.“Драговец“. На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение служителите на реда ще извършват щателни проверки на посетителите. Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или наркотици, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни  без пълнолетен придружител. Притежатели на забранени предмети и вещи съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия ще бъдат отвеждани и задържани в най-близкото районно полицейско управление.  За да бъде избегнато струпване, се приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 16.30 часа.

ОДМВР – Пловдив напомня на феновете да спазват стриктно разпорежданията на  служителите на реда. Нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно закона. риканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 16.30 часа.
ОДМВР – Пловдив напомня на феновете да спазват стриктно разпорежданията на  служителите на реда. Нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно закона.