От музикална уредба до автокран в електронния магазин на НАП

Най-разнообразни активи – от музикална уредба до автокран могат да бъдатзакупени и то на сравнително ниски цени от така наречения електронен магазинна Националната агенция за приходите.На интернет адрес http://nraapp01.nra.bg/targove/ могат да бъдат разглежданивсички търгове, които организира и провежда НАП, и в които се продават имоти истоки, обезпечени заради големи по размер данъчни и осигурителни задължения насобствениците им, както и вещи, конфискувани в полза на държавата при опити законтрабанда. Почти всеки ден на тази електронна страница се публикуват нови обяви,като в момента само НАП Пловдив предоставя за публична продан близо 100различни вещи и имоти на територията на цяла Южна България, чиито търгове щесе случат до края на месец април.

Сред по-интересните предложения са музикална уредба със смесителен пулт,усилвател и тонколони за 390 лв.; система за видео наблюдение с приемно устройствои четири камери, оценена на 2 360 лв.; осем цилиндров автокран, дизел с първоначалнацена малко над 183 000 лв.; както и масивна сграда с незастроен терен от 640 квадрата вобщина Девин, на 20 км от курорта Пампорово и в близост до Беденските бани, известнис лековитите си свойства. Последният имот се предлага на търг за 16 800 лева. В Смолянпък се разпродава разнообразие от електроуреди, между които сушилня за дрехи маркаElectrolux и плазмени телевизори Samsung.Миналия месец НАП Пловдив успя да продаде в подобни търгове апартамент вБанско за 25 000 лв. и съоръжения за хранително-вкусовата промишленост за още почти42 000 лева.

Към всяка обява за търг на НАП на електронната страница www.nap.bg врубриката „Продажби“, освен характеристики и първоначална цена на активите сапубликувани координатите на публичния изпълнител, водещ продажбата; датите заоглед и сроковете за подаване на ценови оферти.

 

 

СПОДЕЛИ