Промянят организацията на движението в районите на общинския пазар, кв Лозница и казармата

Във връзка с осъществяването на „Проект за рехабилитация на водоснабдителната и канализационна мрежа на гр. Асеновград с изграждане на Пречиствателна станция за
отпадни води” от 12.07.2017 г. /сряда/ до 19.07.2017 г. /сряда/ се забранява движението на всички моторни превозни средства /МПС/ по ул.”Атанас Свещаров” в участъка от ул.”Иларион Макариополски” до ул. „Стара Планина”.
Въвежда се двупосочно движение по ул. „Цар Освободител” от кръстовището с ул. „Иларион Макариополски” до кръстовището с ул.” Стара Планина” за времето на строително-монтажните дейности.
2. Считано от 12.07.2017 г. /сряда/ до 24.07.2017 г. /понеделник/:
Забранява се движението на всички моторни превозни средства /МПС/ по
ул.”Мануш войвода” в участъка от ул.”Цар Иван Асен II” до ул. „Мир”.
3. Считано от 12.07.2017 г. /сряда/ до 26.07.2017 г. / сряда /: Забранява се движението на всички моторни превозни средства /МПС/ по ул.”Васил Петлешков” в участъка от ул.”Христо Смирненски” до ул. „Елин Пелин”.
От местната управа призовата всички участници в движението за повишено внимание, стриктно спазване на пътната сигнализация и указанията на изпълнителя, за да не се възпрепятства извършването на ремонтните дейности и да не се създават