Работа в областта на куриерските услуги предлагат датски работодатели

След успешно проведени интервюта в края на 2017 г., представители на датска компания в областта на куриерските услуги обявиха още 30 свободни работни места. В периода 19-21 февруари 2018 г. те ще посетят за втори път България, за да се срещнат с желаещи да работят в Дания. Интервютата с българските кандидати ще се проведат по предварително изготвен график в градовете Пловдив, Бургас и София.
По време на интервютата ще бъде предоставена подробна информация за естеството на работа и условията за наемане. При одобрение и готовност от страна на съответния кандидат, трудовият договор с работодателя може да бъде сключен веднага след приключване на интервюто.
Основните изисквания към кадидатите са мотивация за работа, шофьорска правоспособност и разговорни умения на английски език. Конкретните условия по обявата са публикувани на националния EURES сайт www.eures.bg. Желаещите да се включат в интервютата кандидати могат да бъдат от цялата страна. Те трябва предварително да подадат автобиография на английски език на електроннен адрес D.Piryankova@az.government.bg или в най-близкото бюро по труда.
Интервютата с българските кандидати ще се проведат по следния график:
В гр. Пловдив: на 19.02.2018 г. в сградата на Дирекция „Регионална служба по заетостта” – Пловдив, ул. „Самара” № 7, ет. 5;
В гр. Бургас: на 20.02.2018 г. в Кариерен център – Бургас, ул. „Патриарх Евтимий” № 35;
В гр. София: на 21.02.2018 г. в сградата на Агенция по заетостта, бул. „Дондуков” № 3, приземен етаж.
Повече информация относно условията за работа и живот в Дания може да бъде намерена на сайта www.eures.bg в рубриката „Условия на живот и труд”, чието съдържание е структурирано по държави от ЕС и ЕИП и са публикувани контакти на местните институции, които извършват проверка на условията на трудова заетост.