Ремонтът на Околовръстното на Пловдив е сред приоритетните в областта

Спешна работна среща е проведена с директора на Областно пътно управление и ръководството на фирмата-изпълнител на ремонтните дейности на ключови пътни обекти в пловдивско. Продължаване на работата на Околовръстния път на Пловдив, както и на пътя Ситово–Лилково, са приоритетните области, които са били обсъдени. Поет е ангажимент да се състави комисия, която да изготви доклад до Агенция „Пътна инфраструктура” относно степента на завършеност на обектите, както и да се обоснове необходимостта и целесъобразността от приключването на пътя Ситово – Лилково до края на месец септември, казват от Областна администрация. Колкото до конкретните обекти, по които се работи, на територията на община Асеновград – все още няма официална информация как ще се процедира с тях.
Припомняме, че редица важни ремонти на пътища в рамките на областта бяха спрени, което доведе до уволнения в редиците на АПИ.
От администрацията посочват, че са предприети мерки, целящи недопускане забавянето или преустановяването на работата по обекти, стопанисвани от АПИ на територията на Южен централен район.

Няма мнения за показване