Тържества по повод 18 години Община Куклен

18 години Община Куклен ще отбележат с празнична програма кукленци. Тя ще стартира на 28 юни с официално откриване на изложбата с фотографии от конкурса „Община Куклен през моите очи”, за който ви съобщихме, че е обявен, преди седмица.

Изложбата ще се открие в НЧ „Никола Вапцаров – 1909 г.”. На 29-ти в събота, от 19 ч. на площада ще има празничен концерт на група „4 Magic”, оркестър ”Калофер” и изпълнение на танцова формация „Елика”. Празничната вечер ще завърши със заря.

На 30 юни от 18.00 ч. ще се проведе празнична вечерна служба по случай храмовия празник на кукленския манастир „Св.св. Козма и Дамян”. По-късно – от 21.00 ч. на централния площад ще се прожектира филмът „Джепчии”, част от София филм фест.

На 1 юли е храмовият празник на кукленския манастир  и от 7.00 ч. започва празничното богослужение. Вечерта, отново от 21.00 ч. кукленци ще имат възможността да изгледат филма „ГУЧА”, от кино фестивала София филм фест.

На 2 юли София филм фестът в Куклен продължава с филма „Проект: Флорида”. Прожекцията отново ще е от 21.00 ч.

На 3 юли в НЧ „Никола Вапцаров – 1909” в  Куклен ще гостува Мариус Куркински с моноспектакъла „Черното пиле” по разкази на Николай Хайтов.