Серия от кражби в Асеновград

Кражба от автомобил

От Областна дирекция на МВР Пловдив информират за серия от кражби в Асеновград.За част от обирите е заподозряно 14-годишно момче.

За кражба на пари и цигари от магазин в Асеновград са били арестувани двама братя. След получен сигнал вчера и последвали полицейските действия, е установено, че извършителите са мъж на 27 години и брат му на 17 години. Работата по случая продължава, районната прокуратура също предстои да бъде уведомена.

Междувременно 14-годишно момче е заподозряно за серия от кражби в града. След предприетите бързи оперативни действия, полицейските служители установили, че от  шест моторни превозни средства, непълнолетният е отнел различни суми пари на обща стойност около 260 лв.  Обирите са извършени през почивните дни. От полицията уточняват, че част от посегателствата момчето е извършил с взлом, а останалите, възползвайки се от обстоятелството, че автомобилите са били оставени отключени. Материалите по случая предстои да бъдат докладвани на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни.

 

 

 

Няма мнения за показване