Стартира записването за програмата „Ваканция в библиотеката“ в Асеновград

Стартира записването за програмата„Ваканция в библиотеката“ в Асеновград. До кога е крайният срок за подаване на заявленията, вижте в следващия репортаж

Програмата за деца на Градска библиотека „Паисий Хилендарски” – „Ваканция в библиотеката“, стартира от началото на месец юли. ТЯ е реализира съвместно с община Асеновград. В занимания могат да се включат всички малчугани на възраст между 7 г. и 13 г.

Родителите на желаещите деца трябва да подадат заявление и декларация по образец, в срок до 23.06. Документи ще се приемат по електронната поща на библиотеката: [email protected], или на място в „Детски отдел” на библиотечната институция – всеки работен ден от 08:00 ч. до 17:00 ч. В зависимост от броя на заявилите желание деца, екипът на библиотеката ще сформира групи и график за участие в заниманията. Ако желаещите надхвърлят капацитета на културната институция ще бъде направено класиране по реда на подаване на заявленията.

Графикът с имената на децата и групата, в която са записани, ще бъде публикувана на официалния интернет сайт на община Асеновград на 01.07.21 г.