Връчиха се поредните награди от Лотарията с касови бележки

Трета награда за един месец, връчва териториална дирекция на НАП Пловдив от Лотарията с касови бележки. От 5,2 мил. регистрирани касови бележки в цялата страна първата месечна награда от 2000 лв. бе спечелена от Снежина Донева от гр. Пловдив. Тя участва активно във второто издание на играта ипоощрява за участие своите близки и познати.
Цветанка Лазарова от гр. Панагюрище е първият седмичен победител спечелил игрова конзола с две безплатни игри. До първото теглене тя е регистрирала 182 касови бележки, а печелившата е на стойност 7.90 лв. Тя е от активните участници и в първия сезон на Лотарията.
Антония Гочева от Стара Загора грабна втората игрова конзола в Лотарията. Тя научава за играта от приятели и се включва на шега, но след спечелването на наградата, всички от семейството се включват активно в запазването на касовите бележки от покупките си.
За участие във втората част на популярната игра на данъчните, пловдивчани са регистрирали 415 хил. фискални бонове на обща стойност 7 млн. и 770 хил. лв. Близо 24 585 от бележките са от ПОС терминал. Средно всеки потребител в Лотарията се е отчел в играта с по 137 касови бележки.
Тази година късметлиите в играта на данъчните ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да
следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.
Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.
В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка.
Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.