Жена загина при пожар в с. Цалапица

пожарна

76-годишна жена загина при пожар вчера в къща в село Цалапица. Около 17.40 ч. вчера на тел. 112 е получен сигналът за инцидента. Екипи на полицията, спешна медицинска помощ и пожарната са изпратени незабавно към адреса. От лекарският екип  са констатирали смъртта на 76-годишна пенсионерка. Започнато е досъдебно производство. Причините за възникване на пожара се изясняват.

Припомняме за идентичен случай от вчера, при който 70-годишна жена също загина при пожар. Жената бе намерена в павилион за вестници в Пловдив. По случая е образувано досъдебно производство.

Междувременни от ОД на МВР Пловдив информират за пет бързи производства срещу нарушители на пътя от областта.

Двама пияни шофьори – 25-годишна жена и 22-годишен младеж, са задържани в  първите минути на днешния ден в Районното управление в Асеновград. Водачите  били спрени за проверка край разклон закв. „Долни Воден“. Над 1,5 промила са отчели пробите им с дрегер. Бързо производство е образувано и срещу 35-годишен солидно почерпен мъж. Той е хванат да шофира  на бул. „България“ в Пловдив с над 2,5 промила алкохол. На бул. „Шести септември“ също в областния град 42-годишен пък се качил в автомобила си под въздействие на наркотици. В подобно състояние в Карлово е хванат и 30-годишен водач.