Зрелостниците от СУ „Св.св. Кирил и Методий” в Асеновград получиха своите дипломи на официално тържество

Зрелостниците от СУ „Св.св. Кирил и Методий” в Асеновград получиха своите дипломи на официално тържество по изпращането им от училище. Много вълнение и красота от младите хора, съпътстваха церемонията.

В двора на училището зрелостниците от асеновградската гимназия получиха дипломите си за средно образование и се разделиха със своите учители. Попътен вятър на младите хора пожела директорката на училището Мая Краева.

Първа дипломата си взе отличничката на випуска Даниела Алексиева, която сподели пред нашата камера, че планира да продължи образованието си с английски и испански език.

Даниела Алексиева

Радослава пък ще става правист, като планира да учи в Софийския университет.

Радослава                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Иван Николов

Пловдивският университет и компютърните технологии са целта на Иван Николов. Мариана, пък, обмисля няколко варианта за кандидатстване, но споделя, че всички нейни съученици са много щастливи, защото завършват с хубав успех. Въпреки, че още не е решила какво точно иска да учи и работи, тя е категорична, че това ще се случи в България.

Мариана

Където и да отидат да учат, каквото и да изберат, накъдето и да ги разпръсне животът, ние, екипът на ТВ САТ КОМ, желаем на зрелостниците – випуск 2020 г., смело да следват мечтите си, да успяват и да покоряват!