-3.3 C
Асеновград
вторник, 25 януари, 2022

Дневник 14.12.2021

-

  • Половин метър сняг падна в планинските села на територията на община Асеновград. На места нямаше ток, пътищата се почистваха, но около обяд днес имаше участъци, където движението бе по-затруднено.
  • Истинско море се образува днес в района на пожарната в Асеновград. Причината изглежда е запушена отводнителна шахта. Лошото е, че тя се намира точно до пешеходните пътеки и пешеходците изпитаха огромно затруднение, за да преминат на отсрещния тротоар.
  •  Кражба на кабели от светофарна уредба предизвика затруднение в движението на един от най-натоварените участъци в Асеновград днес.
  •  Два пътни инцидента с двама загинали, станаха в рамките на 48 часа, съобщиха от Областна дирекция на МВР Пловдив.
  • Заподозрян за серия кражби от таксиметрови автомобили в Асеновград е 14-годишното момче. Разследването е проведено по сигнали от края на месец ноември до вчера. Установено е, че малолетният извършител е задигнал различни парични суми от четири таксита. В три от случаите тийнейджърът, който е криминално проявен, е действал с взлом, а в четвъртия същият се е възползвал, че автомобилът е бил оставен отключен. Предстои материалите от предварителните проверки да бъдат внесени в районната прокуратурата за вземане на отношение.
  •  Стресирани от пандемията от COVID-19 ученици, родители, учители и непедагогически специалисти ще имат възможност да бъдат доброволно консултирани от  над 40 училищни психолози, за това съобщиха от Министерството на образованието и науката.
  • Ученици от професионална гимназия „Свети Патриарх Евтимий“ в Асеновград за поред път се включиха в благотворителна инициатива, в която зарадваха потребителите на Центъра за настаняване от семеен тип.
  •  Две от състезателните двойки на Клуб по спортни танци Асеновец се завърнаха с престижни отличия от състезание по спортни танци в Бургас.
- Advertisment -

Must Read

Пловдив се нарежда сред най-добрите европейски дестинации

Единственият български град, номиниран за "Най-добра европейска дестинация" в класацията с подбрани европейски градове на сайта www.europeanbestdestinations.com е Пловдив. Тук конкуренцията е доста голяма...