17.7 C
Асеновград
понеделник, 16 май, 2022

Дневник 15.04.2022

-

  • Оперативният щаб за превенция и борба с разпространението на коронавируса предостави информация за състоянието на пандемичната обстановка на територията на община Асеновград.
  • Значително по-малко количество текстилни изделия бяха предадени днес по време на поредната акция за събиране на дрехи в Асеновград.
  • Благотворителен базар ще се проведе утре на центъра на Асеновград. Той е по инициатива на Общинския младежки съвет, но към акцията се присъединяват и асеновградски училища.  Николета Жекова, заедно с оператора Продан Божинов, се срещнаха с инициаторите, за да разкажат повече за благородната кауза в подкрепа на хора в нужда преди Великден.
  • 10-тата кампания на „Капачки за бъдеще“ събира пластмасови капачки и алуминиеви кенчета в 28 града в страната. На 16 и 17 април, събота и неделя, ще се проведе пролетната акция, целяща събиране на средства за детска линейка, както и за офроуд линейка. В София пилотно ще се събират и смачкани пластмасови бутилки. В Пловдив кампанията ще се проведе утре между 10 и 13 часа.
  •  Най-оригинално великденско яйце търсят в община Куклен. От градската управа предизвикват въображението и креативността на малките жители на общината, чиито творения ще бъдат включени в традиционната великденска изложба. Разбира се ще има и награди.
  • След множеството медали, спечелени на Държавното първенство по карате киокушин в Асеновград от най-малките представители на клуба, сега „Оками Дожо“ отиват на лов за нови отличия  – този път те ще се борят за тях в Стара Загора с възрастите 16, 18 години, мъже и жени.
  • Футболен клуб „Шипка старс“ стана първенец в групата си по време на международен футболен турнир в Турция.
- Advertisment -

Must Read