30.7 C
Асеновград
четвъртък, 30 юни, 2022

Дневник 15.06.2022

-

  • Градска библиотека „Паисий Хилендарски“ , Община Асеновград и НЧ „Свети преп. Паисий Хилендарски“ отбелязват „Паисиевите дни“ в съвместна програма. Кои са акцентите в програмата обяви директорът на Градската библиотека в Асеновград Милена Марковска. Всички събития, включени в програмата Паисиеви дни, може да намерите в сайта на ТВ САТ КОМ
  • Вече е ясна програмата за празника Калиница по часове.
  •  Майстори-занаятчии ще „превземат“ за 14-ти път двора на Регионален етнографски музей – Пловдив на традиционната Седмица на занаятите. Освен демонстрации, обучения и базар, по време на тематичната седмица ще има музика и танци и ще се вият кръшни български хора.
  •  Есетра комерс за поредна година спечели Аматьорската мини футболна лига в Асеновград, въпреки че в последния си мач загуби от отбора на Станимахос.
  • Екип на ТВ САТ КОМ гостува на младежите, играещи за ФК Асеновец, които съвсем наскоро подариха на кмета на града шампионската си купа. Как протичат тренировките на момчетата и какво им предстои, разказва треньорът им Костадин Пейчев.
  •  Спортистът на годината на Асеновград Катерина Бейчева за пореден път показа, че е достойна да носи това отличие. Катя завоюва безапелационен златен медал на провел се шампионат в София. Ние се срещнахме с нея, за да разберем планира ли златното момиче още подобни призове до края на 2022-ра.
  •  Денят 15 юни е популярен сред народа ни като Видовден. Според вярванията на този ден възмездието се стоварва върху грешниците.
- Advertisment -

Must Read

Откриват Център за жертви на сексуално насилие в Пловдив

До края на годината Център за жертви на сексуално насилие може да заработи в Пловдив. Център, в който жертви на сексуално насилие могат да получат...