30.7 C
Асеновград
четвъртък, 30 юни, 2022

Дневник 16.06.2022

-

  •  Матурата по математика за седмокласниците и за десетокласниците се проведе днес. Учениците могат да си отдъхнат, че и вторият им изпит вече отмина, но остава да видят своите резултати към края на месеца.
  • За пореден ден политическата криза в страната се задълбочава. Попитахме асеновградчани интересуват ли се от политическата обстановка в момента и смятат ли, че ни очакват предсрочни избори наесен, вижте какво е мнението им в анкетата, която следва:
  •  Нови две предложения за удостояване със званието „Почетен гражданин на Асеновград“ са постъпили в Общинския съвет и с днешна дата те са входирани и ще бъдат гласувани на предстоящото заседание на местния парламент. Кои личности са предложени за почетното звание – вижте
  •   Издирва се собственикът на намерена сума пари в пловдивски мол.
  •  Областна дирекция на МВР Плодвив съобщава, че във Второ Районно упраление се съхраняват изгубени пари, предадени от охранители в МОЛ на ул. „Перущица”  в Пловдив. Собственикът на сумата ще може да ги получи, след като се яви в районното управление и удостовери подробности като сума, купюри и евентуално други детайли.
  •  Заглавия от Близкия Изток, Северна Африка и Централна Азия – това обединява филмовия фестивал „Менар филм фест“, който ще се проведе в Асеновград за шести път. Какво ще бъде различното тази година и защо по време на една от прожекциите ще има и безплатна скара, разказа пред нашата камера организаторът Ангел Маринов.
  • И в Пловдив: 20 безплатни прожекции в 8 парка очакват всички пловдивчани и гости на областния град в инициативата „Кино под звездите“
  •  Тридневен събор очаква всички жители и гости на град Куклен в разгара на лятото. Какво са подготвили организаторите за празника и кога стартира той, вижте в следващия репортаж:
- Advertisment -

Must Read

Дневник 29.06.2022

След като станаха ясни резултатите от матурите на седмокласниците сега те следва да решат в кои учебни заведения искат да продължат своето образование....