-3.3 C
Асеновград
вторник, 25 януари, 2022

Дневник 20.10.2021

-

  • От утре влизат в сила новите мерки в страната, според които посещението на места на закрито ще става единствено със „зелен сертификат”.
  • Въвеждането на задължителен „зелен сертификат” засяга редица предстоящи мероприятия. От НЧ „Родолюбие” възнамеряват да отменят театъра, посветен на Деня на народните будители.
  • Моторист пострада тежко при катастрофа на пътя Асеновград-Пловдив днес. Сблъсъкът е станал между него и служебен полицейски автомобил, който пък се удря в камион. Следствие на инцидента движението в района бе затруднено в продължение на часове.
  • Шофьор оспорва причините за катастрофа на пътя Асеновград-Смолян. Мъжът се блъска в камион и по чудо остава невредим. По неговите думи на пътното платно е имало голямо мазно петно, което не се взима под внимание от полицейските служители, пристигнали на място.
  • Горските предприятия в страната ще осигурят необходимото количество дървесина за отоплителния сезон, въпреки повишеното търсене през тази година. Това заявяват от Министерството на земеделието, храните и горите.
  • Скокът на цените на хранителните и други продукти и стоки, както и на услугите в последните месеци, е причина за преразглеждане на бюджетите на социалните услуги, които се предлагат в община Асеновград. Така размера на средствата за един храноден ще са достатъчно, за да се изготви пълноценно меню за потребителите на услугите, според изискванията.
- Advertisment -

Must Read

Пловдив се нарежда сред най-добрите европейски дестинации

Единственият български град, номиниран за "Най-добра европейска дестинация" в класацията с подбрани европейски градове на сайта www.europeanbestdestinations.com е Пловдив. Тук конкуренцията е доста голяма...