ЗА НАС

НАШАТА КРАТКА ИСТОРИЯ

ТВ САТ КОМ

Нашата компания е регионален доставчик на кабелна телевизия и интернет на територията на гр. Асеновград, гр. Куклен и с. Мулдава, който се грижи за своите клиенти вече 23 години. С четирите обслужващи офиса, ние осигуряваме пълно покритие на нашата зона на действие, като сме на разположение на всички наши клиенти.

Компанията разполага с обучен екип с дългогодишен опит в сферата на телекомуникациите, който е винаги готов да помогне и да осигури качествена поддръжка на услугите, които предлагаме. Нашата инфраструктура е създадена с мисъл за най-доброто обслужване на клиентите ни, като постоянно я развиваме и модернизираме.

С нас можете да бъдете сигурни, че ще получите най-доброто обслужване и най-качествените услуги. Ние сме горди, че можем да бъдем част от живота на много хора в региона и да им осигурим максимално удобство и комфорт при използването на нашите услуги.

СВЪРЖИ СЕ С НАС 0700 4 22 44

НАШИЯ ЕКИП

Доказани професионалисти с дългогодишен опит

Marry Copper

CEO

Alex Rodriges

On Site Manager

Margaret Anderson

Customer Relationship Manager

Изключително съм доволeн от момчетата които ме посетиха 15 минути след като се обадих за проблем с вързката, кучето бе прегризало оптичния кабел. Момчета откриха и поправиха повредата за няколко минути. Бяха изключително любезни. Благодаря ви момчета! Благодаря че осигурявате толкова качествена поддръжка.

ИванКонсултантСамонает

Най-добрата поддръжка! Обадих се в петък вечер за проблем с телевизията и интернета, след 20 минути момчетата бяха на адреса и решиха проблема за 5 минути. Така трябва да работят всички фирми в България. Благодаря ви че не ни оставихте цял уикенд без забавление в това лошо време. Браво!

КатяЖурналистка

Проблемът ми беше решен за минути! Благодаря на Дими, която беше много мила и търпелива с мен. Без съмнение ще се обадя отново, ако имам проблем! Благодаря ви, ТВ САТ КОМ.

ВиолетаСчетоводител