ЗА НАС

НАШАТА КРАТКА ИСТОРИЯ

ТВ САТ КОМ

Нашата компания е регионален доставчик на кабелна телевизия и интернет на територията на гр. Асеновград, гр. Куклен и с. Мулдава, който се грижи за своите клиенти вече 23 години. С четирите обслужващи офиса, ние осигуряваме пълно покритие на нашата зона на действие, като сме на разположение на всички наши клиенти.

Компанията разполага с обучен екип с дългогодишен опит в сферата на телекомуникациите, който е винаги готов да помогне и да осигури качествена поддръжка на услугите, които предлагаме. Нашата инфраструктура е създадена с мисъл за най-доброто обслужване на клиентите ни, като постоянно я развиваме и модернизираме.

С нас можете да бъдете сигурни, че ще получите най-доброто обслужване и най-качествените услуги. Ние сме горди, че можем да бъдем част от живота на много хора в региона и да им осигурим максимално удобство и комфорт при използването на нашите услуги.

СВЪРЖИ СЕ С НАС 0700 4 22 44

НАШИЯ ЕКИП

Доказани професионалисти с дългогодишен опит

Георги Македонски

CEO

Надежда Гайдарова

Офис мениджър

Димитрина Николова

Отдел поддръжка клиенти

Изключително съм доволeн от момчетата които ме посетиха 15 минути след като се обадих за проблем с вързката, кучето бе прегризало оптичния кабел. Момчета откриха и поправиха повредата за няколко минути. Бяха изключително любезни. Благодаря ви момчета! Благодаря че осигурявате толкова качествена поддръжка.

ИванКонсултантСамонает

Най-добрата поддръжка! Обадих се в петък вечер за проблем с телевизията и интернета, след 20 минути момчетата бяха на адреса и решиха проблема за 5 минути. Така трябва да работят всички фирми в България. Благодаря ви че не ни оставихте цял уикенд без забавление в това лошо време. Браво!

КатяЖурналистка

Проблемът ми беше решен за минути! Благодаря на Дими, която беше много мила и търпелива с мен. Без съмнение ще се обадя отново, ако имам проблем! Благодаря ви, ТВ САТ КОМ.

ВиолетаСчетоводител