24.7 C
Асеновград
сряда, 4 август, 2021

Телевизия ТВ САТ КОМ стартира излъчването си през 2010 година като местен кабелен телевизионен канал с политематичен характер, който се разпространява в мрежата на кабелния оператор ТВ САТ КОМ в регионите на Асеновград, Куклен и Мулдава.

Основната цел на телевизията е да бъде окото, оръжието и развлечението на своите зрители. За това се грижи екип от специалисти с дългогодишен опит. Без значение дали стоят пред или зад камерата, те умеят отлично да напипват пулса на градското злободневие и да предлагат на аудиторията си професионално представена информация или забавление.

Всяка делнична вечер информационна емисия „Дневник” прави хроника на събитията в региона през изминалия ден. Репортерите и операторите на ТВ САТ КОМ безкомпромисно и безпристрастно отразяват проблемите, радостите и предизвикателствата, с които се сблъсква местното общество, разследват сигнали на граждани и проследяват развитието на конфликта. Естествено, в тях присъства и информация от национално ниво, която би могла да бъде от полза на зрителите.

Собствените предавания на ТВ САТ КОМ се стремят да обхванат пълния диапазон от тематики в обществения и личния живот на местните жители – тъжните или весели житейски истории на всеки един зрител, конфликтите с различни институции, поводите за радост на града, събитията в културния, религиозния и политическия живот на общността. В стремежа си да бъде полезна, телевизията излъчва специален блок с фирмени и граждански малки обяви, прави предавания със земеделски или психологически съвети, с информация за интересни места, обичаи или хора, излъчва концерти на местни състави и групи, обществени чествания на местни и национални празници, значими за региона спортни събития. Разбира се, в програмната схема намират своето място и децата, за които е създадено специално образователно-развлекателно предаване, в което малчуганите с радост участват.

В програмната схема на ТВ САТ КОМ присъстват още и игрални, документални и научно-популярни филми и сериали, външни предавания за различни вкусове – автомобили, публицистика, история, култура и др.

Макар и насочен предимно към хора в зряла, активна възраст, същността на телевизионния канал ТВ САТ КОМ го прави гледан от хора от различни възрастови групи и социални слоеве.

Адрес на телевизията

гр. Асеновград
ул. “Ал. Стамболийски” 2 ет.1
тел. 0 700 4 22 44
e-mail: [email protected]
e-mail: [email protected]

 

Адрес на фирмата:

ТВ САТ КОМ ООД

Булсат: 115545438

ул. Иван Гарванов 6

Гр. Пловдив

Начини за контакт

Телевизия ТВ САТ КОМ е отворена към своите зрители, които могат да се свържат с репортерския ни екип на телефон 089 550 5814

На страницата на нашия екип можете да намерите данни за контакт с нашите репортери.

На email [email protected]

Чрез контактната форма по-долу

Изпратете ни съобщение!

[contact-form-7 id=“16160″ title=“Връзка с телевизията“]

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Иконографски събор и изложба на Българското иконографско сдружение се откриха в...

Днес в Бачковската обител бе открит иконографски събор и изложба на Българското иконографско сдружение, съобщиха от манастира. Изложбата бе открита от игумена на манастира...
- Advertisement -