19 C
Асеновград
понеделник, 24 септември, 2018

Телевизия ТВ САТ КОМ стартира излъчването си през 2010 година като местен кабелен телевизионен канал с политематичен характер, който се разпространява в мрежата на кабелния оператор ТВ САТ КОМ в регионите на Асеновград, Куклен и Мулдава.

Основната цел на телевизията е да бъде окото, оръжието и развлечението на своите зрители. За това се грижи екип от специалисти с дългогодишен опит. Без значение дали стоят пред или зад камерата, те умеят отлично да напипват пулса на градското злободневие и да предлагат на аудиторията си професионално представена информация или забавление.

Всяка делнична вечер информационна емисия „Дневник” прави хроника на събитията в региона през изминалия ден. Репортерите и операторите на ТВ САТ КОМ безкомпромисно и безпристрастно отразяват проблемите, радостите и предизвикателствата, с които се сблъсква местното общество, разследват сигнали на граждани и проследяват развитието на конфликта. Естествено, в тях присъства и информация от национално ниво, която би могла да бъде от полза на зрителите.

Собствените предавания на ТВ САТ КОМ се стремят да обхванат пълния диапазон от тематики в обществения и личния живот на местните жители – тъжните или весели житейски истории на всеки един зрител, конфликтите с различни институции, поводите за радост на града, събитията в културния, религиозния и политическия живот на общността. В стремежа си да бъде полезна, телевизията излъчва специален блок с фирмени и граждански малки обяви, прави предавания със земеделски или психологически съвети, с информация за интересни места, обичаи или хора, излъчва концерти на местни състави и групи, обществени чествания на местни и национални празници, значими за региона спортни събития. Разбира се, в програмната схема намират своето място и децата, за които е създадено специално образователно-развлекателно предаване, в което малчуганите с радост участват.

В програмната схема на ТВ САТ КОМ присъстват още и игрални, документални и научно-популярни филми и сериали, външни предавания за различни вкусове – автомобили, публицистика, история, култура и др.

Макар и насочен предимно към хора в зряла, активна възраст, същността на телевизионния канал ТВ САТ КОМ го прави гледан от хора от различни възрастови групи и социални слоеве.

Адрес на телевизията

гр. Асеновград
ул. “Ал. Стамболийски” 2 ет.1
тел. 0 700 4 22 44, 089 550 5814
e-mail: news@tvsat.co
e-mail: office@tvsat.co

 

Адрес на фирмата:

ТВ САТ КОМ ООД

Булсат: 115545438

ул. Иван Гарванов 6

Гр. Пловдив

Начини за контакт

Телевизия ТВ САТ КОМ е отворена към своите зрители, които могат да се свържат с репортерския ни екип на телефон 089 550 5814

На страницата на нашия екип можете да намерите данни за контакт с нашите репортери.

На email news@tvsat.co

Чрез контактната форма по-долу

Изпратете ни съобщение!

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Aтракционни влакове пуска БДЖ по повод 130 години от създаването на...

Парни локомотиви ще бъдат начело на атракционни влакове по повод 130 години от създаването на БДЖ, съобщават от железницата. На 6-и и 7-ми октомври...
- Advertisement -
AvtoCHASTIonline24.bg